STAR WARS Világa

Hajnalban Solo előzetes, addig is; teaser és rengeteg kép

2018. április 08. - STAR WARS Világa

Ahogyan azt Ron Howard megígérte, valóban érkezik az új előzetes a Solóhoz, méghozzá – ha valaki nem hallotta volna még – ma hajnalban, 2-3 óra környékén. Azonban a várakozás sem kell unalmas legyen: rengeteg, eddig ismeretlen kép látott napvilágot – és mégy egy 15 másodperces teaser is, néhány új kockával.

 

A rengeteg új plakát, a Pyramid International oldalán tekinthető meg, egyéb promóciós tárgyakkal egyetemben, azonban a legjobbakat összemazsoláztuk nektek: 

Jó néhány karakterről kaptunk új nézőpontokból képeket, néhányról egész közeliket. Ezek közül talán a legérdekesebb Enfys Nest, akinek a páncélja igen egyedi darab. A sisak egyeseket Kylo Ren maszkjára emlékezteti, és találgatások voltak a szőrme és a csontok eredetéről is. Talán egy Vukitól származhatnak? Nem lenne példátlan, hisz Boba Fett is előszeretettel viselte Vuki "skalpjait," ugyanakkor biztosat senki sem mondhat a filmig. Persze elég valószínű, hogy nem az ilyen részletek lesznek a középpontban. De ha már Enfys Nestnél tartunk, érdemes megjegyezni, hogy a karakterről nemrég kiderült, hogy nő, erről is szólt a tegnapi hírünk.

 

Továbbá talán a második legütősebb kép egy újfajta rohamosztagosnak köszönhető. Ez, sem ez eddig látott Range Trooperrel, sem a Mudtrooperrel nem egyezik így hát egyenlőre nem tudjuk hová sorolni. Mindenesetre minket nagyon megfogott a dizájn.

 

Kaptunk egy képet Csubakkáról is, ami nemcsak a szemüveg miatt lehet szokatlan. A jól ismert nyílvetője helyett ugyanis egy átlagos lézerpuskát tart a kezében.

 

Ezen kívül rengeteg Millenium Falcon témájú kép is napvilágot látott, egyenlőre mind az "új-régi" orral. A panelről már kiderült, hogy le tud válni a hajóról és ilyenkor egyfajta mentőkabin/titkos csempészrekeszként funkcionál. Reméljük látjuk majd használat közben is a filmben. 

Ám ez nem minden. Ha hiányoltátok Landót, nagy szerencsétek van, ugyanis Donald Glover megosztott egy képet a Twitteren, melyen a Sólymon állva, hátulról láthatjuk.

Solo : A #StarWars story in theaters May 25 #HanSolo

childishgambino (@donaldglover_) által megosztott bejegyzés,

A végére pedig a legjobbat hagytuk: Az ABC 7 a Twitteren kiposztolt egy rövidke, 15 másodperces teaser videót. Nem sok derül ki belőle, mégis jó látni. Abban viszont biztosak vagyunk, hogy a hajnalban érkező, teljes előzetesből rengeteg új dolgot meg fogunk tudni és legalább ugyan annyi elméletet fogunk létrehozni. A róla alkotott elemzésünk pedig a következő pár napban meg fog jelenni, úgyhogy ha érdekel, maradj a közelben.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3113816638

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása