STAR WARS Világa

Mark Hamill beszélt a kilencedik epizódról, Leiáról, és a Twitteres beszélgetéséről James Gunnal

2018. április 05. - STAR WARS Világa

Mark Hamillt meginterjúvolta a Collider. Mivel Az utolsó Jedikkel kapcsolatban már majdnem mindenről beszélt, ezúttal igyekeztek ismeretlen vizekre evezni.

Carrie Fisherrel kapcsolatban úgy nyilatkozott, hogy nem tetszik neki az ötlet, hogy valaki más játssza majd el, az új epizódban - persze erre nincs is túl nagy esély. Ugyanakkor a Disney megerősítette, hogy nem fogják a karakterét számítógéppel életre kelteni, mint ahogy azt Peter Cushinggel (Tarkin) tették, a Zsivány Egyesben, így tehát jogos a kérdés, hogy vajon mivel rukkolnak majd elő. Maga Mark se tudott felmutatni semmilyen megoldást a problémára, ugyanakkor határozott volt azzal kapcsolatban, hogy, ahogy a hetedik epizód főleg Hanra fókuszált és, ahogy a nyolcadik főleg az ő Luke Skywalkerére, a kilencediknek Leiára kellene.

Azt illetően, hogy szívesen visszatérne - e Erő szellemként, a jövőre érkező produkcióban, nem igazán mondott egyértelműt. Úgy érezte, hogy a hetedik epizódban megvolt élete legnagyobb belépője, a nyolcadikban pedig a legnagyobb kilépője és, ugyan némileg hiányolta a közepét, mégis teljesnek érzi a történetet. Nem tudja, hogy JJ-ék visszahívják-e majd, a trilógia lezárásához, de aláveti magát a döntésüknek, és ahogy tréfásan fogalmazott, úgyis mindig ő az utolsó akinek ilyesmit elárulnak.

Ami a Galaxis Őrzői harmadik epizódját illeti, lehet, hogy nem hallottatok még róla, de Mark és James (James Gunn, a Galaxis Őrzői rendezője) között nemrég bámulatos beszélgetés zajlott le a közösségi médián keresztül. Mikor a rendező Twitteres üzenőfalára kiírta egy rajongó, hogy mennyire menő lenne, ha Mark Hamill szerepelne az új epizódban, az azt válaszolta, hogy a színész a környékén lakik, így talán egy kávé mellett beszélgethetne vele erről. Erre maga Mark is rögtön megjelent, mondván, hogy nagyon tetszik neki az ötlet, mind úgy, mint jó szomszédnak, mint pedig úgy, mint munka nélküli színésznek. Ez után egy darabig igyekeztek rájönni hogyan tudják felvenni a kapcsolatot, a Twitteren keresztül, ám azóta nagy a csend. Az interjúban Mark kitér a válasz elől, inkább arról beszél, hogy nagyon élvezte az egészet és, hogy ilyen is csak manapság történhet meg, a közösségi médiának köszönhetően. A beszélgetést azzal zárta, "ki tudja?" így nem mondhatnánk, hogy sokkal okosabbak lettünk, de úgy tűnik, mostanáig az ötletet se vetették el, ami elég bíztató.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3113812462

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása