STAR WARS Világa

Új neveket és egy majdnem pontos jelenetet fed fel a Solóból a Denny's

2018. április 03. - STAR WARS Világa

Ma jelent meg a Denny's, Solo-féle promóciós reklámja 12 gyűjthető kártyával egyetemben.

 

Meg is erősítette a Denny's, hogy a reklámban látott jelenet egy az egyben egy, a Solóban látható jelenet rekreációja. Így tehát minden amit megmutat - helyszín, lények, események, szöveg, sőt még talán a zene is -  magában a filmben is benne lesz (természetesen Lando és Han az igazi színészeik formájában.) És ami azt illeti nem is olyan jelentéktelen pillanatok ezek. Nem spoiler ha kijelentjük; a Sólymot Han egy Sabacc nevű játékon nyerte el eredeti gazdájától. Az előzetesben láttunk már egy - két képkockát, amik jó esélyjel erről szóltak, azonban, ezzel most a jelenet igen nagy részébe nyerhettünk betekintést.

Továbbá 12 darab gyűjthető kártya is megjelent, némelyik pedig új, eddig ismeretlen karakterek nevét és megjelenését is felfedte. Többek között, két, eddig sose látott rohamosztagos típusát: a Range Troopert és a Mudtroopert, akikre érdemes egy közelebbi pillantást is vetni. A Yakface jóvoltából ezt meg is tehetitek.

A Solo május 24-től lesz megtekinthető a hazai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9313803742

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása