STAR WARS Világa

Hamarosan új előzetes érkezhet a Solóhoz, de addig is; újabb két izgalmas kép látott napvilágot

2018. április 01. - STAR WARS Világa

Ahogyan azt már tegnap is említettük, Ron Howard, a Solo rendezője megerősítette a Twitteren, hogy lesz még előzetes. A filmig hátralévő időt figyelembe véve, pedig remélhetőleg nem is kell olyan sokat várjunk rá. Azonban nem ez az egyetlen jó hírünk:

A fenti poszter eddig csak japán felirattal volt elérhető, az ottani Solo marketing részeként. Azonban a Jedi News-nak köszönhetően már eredeti nyelven is megtekinthetjük. Nagy kár, hogy az impozáns képet hazánkban nem használják.

Ron Howard pedig ismételten a közösségi médián keresztül adott minimális betekintést a produkciójába: megosztott egy képet, amin a film első képkockáit élvezi. Nem sokat árult el vele, de legalább biztosan tudhatjuk, hogy az előző spin offhoz (Zsivány Egyes) hasonlóan megtartják a jó szokást és a "Réges régen egy messzi-messzi galaxisban..." felirattal indítanak. Továbbá az is valószínű, hogy ezúttal se látjuk majd az űrben úszó, sárga feliratokat.

Working on opening graphics up at #skywalkerranch Gotta admit, pinching myself a few times a day as we put on the finishing touches up here

RealRonHoward (@realronhoward) által megosztott bejegyzés,

A film május 24-én debütál, a hazai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9713798636

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása