STAR WARS Világa

A Solo: A Star Wars Story újabb karaktereket emel át a Legendákból a Kánonba

2018. március 24. - STAR WARS Világa

A Screenrant-nek - illetve, ha teljesen pontosak akarunk lenni, akkor egy játék csomagolásának - hála most kiderült, hogy a Solo film néhány antagonistája már régóta a STAR WARS Univerzum része.

Nemrég már megerősítést nyert, hogy a teaserben látott egyik negatív szereplő neve Enfys Nest, de ez még nem sok esélyt adott eredetének megfejtésére. Azonban egy nemrég piacra dobott játék csomagolása kicsit többet elárul nekünk a hátteréről:

A Cloud-Rider banda tagjai Enfys Nest vezetésével, egyszerű megjelenésű "swoop" siklóik hátáról tartják rettegésben az eget. Ezek nem sokkal többek, mint nehezen irányítható rakétával ellátott ülések, ám hihetetlen sebesség elérésére képesek.

Hogy pontosan milyen és mekkora szerepük lesz a filmben, azt nem lehet tudni, de egész biztos, hogy néhány látványos jelenetet köszönhetünk majd járgányaiknak. A Legendákban egyébként még a hetvenes években tűntek fel, egy bizonyos Onacra nevű falut terrorizálva. A lakók Hantól és Csuvitól kértek segítséget a banda ellen, így talán a filmben is valami hasonlót láthatunk majd. Persze ez még csak spekuláció.

Ha nem is a legjelentősebb szereplők, de mindenképp örömteli, hogy a Legendák újabb csapata tér vissza a Kánonhoz. Arról pedig, hogy mennyi mindent tudunk már most biztosan a Solo történetéről - beleértve a fentieket is - egy, a STAR WARS Napon, vagyis május 4-én megjelenő különleges cikkünkben olvashattok majd.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3913776868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása