STAR WARS Világa

Jön Timothy Zahn új Thrawn könyve; az Alliances

2018. március 23. - STAR WARS Világa

A STAR WARS hivatalos oldala közzétette az Amerikai megjelenés dátumát és a könyv első néhány oldalának tartalmát. A történetben Vader és Thrawn a főszereplők, ami talán már önmagában borítékolt siker, ha valakinek Zahn neve nem lenne elég.

Az első néhány oldal tartalmát itt olvashatjátok el angolul, de röviden összefoglalva az Uralkodó egy közös küldetéssel bízza meg, az egymásnak ellenszenves Vadert és Thrawnt. Az is kiderült, hogy a történet a Rebels harmadik és negyedik évada között foglal helyet, nem máshol, mint a Galaxis peremén elhelyezkedő Batuun, ami két dolog miatt is érdekes. Egyrészt, mert a Disney hamarosan megnyíló STAR WARS parkjában ez a bolygó is látogatható lesz, másrészt pedig mert, a Star Wars Explained szerint Thrawn és Vader is jártak már ott - utóbbi még Anakinként. Sőt találkoztak is, így igen valószínű, hogy a könyv két párhuzamos szálon fog futni: egy a múltban, első találkozásukkor, egy pedig a jelenben, közös küldetésükön. A küldetés, maga, pedig jó esélyjel a Rebelsben megismert Benduval lesz kapcsolatos. Továbbá az optimistábbak reménykednek a Rebels végén bemutatott, és a korábbi Thrawn kötetek fontos szereplője, (spoiler)  Pellaeon feltűnésében is.

A legérdekesebbnek mégis, mindezek ellenére, Vader és Thrawn interakciói ígérkeznek. Az Uralkodó jobb és bal kezei köztudottan nem igazán kedvelik a másikat, és akkor még finoman fogalmaztunk. A könyv egyébként eredeti nyelven július 24-én jelenik meg. Addig is pedig, az izgatott várakozás alatt, érdemes vetni egy pillantást a tavaly megjelent Thrawnra - mely a Birodalmi zseni eredettörténete - ha még nem tettétek.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9113775118

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása