STAR WARS Világa

Battlefront II: Teljesen új mechanikával érkeznek az ARC harcosok, és a kommandós droidok

2019. március 13. - STAR WARS Világa

A DICE a legújabb Community Transmissionjében részletesen bemutatta a március 26-án érkező frissítés új reinforcement egységeit, a kommandós droidokat, és az ARC harcosokat.

nevtelen-1_1.jpg

A Battlefront II az utóbbi fél évben csak úgy ontotta magából a fantasztikus, (ingyenes) tartalmakat, és ott javított magán, ahol csak tudott, illetve, ahol csak a játékosai megkívánták. Ezen remek szokás alól a márciusi frissítés se lesz kivétel, ugyanis 26-án meg fog jelenni az új, nagy méretű játékmód, továbbá egy-egy új reinforcement osztályú infiltratornek (beszivárgónak) nevezett egység, a Köztársaság vukijai, és jumptrooperei, illetve a szeparatisták B2-es droidjai mellé; az ARC harcos klónok, és a kommandós droidok. És ember, a reinforcement osztály fel fog éledni a hamvaiból...

ARC harcos:

https://us.v-cdn.net/6025735/uploads/editor/dn/j8wtx1986xum.gif

Az ARC harcosok igazi stratégiai egységek lesznek, akikkel remekül oldalba lehet majd támadni az ellenséget. A legnagyobb különlegességük a két DC-17-es pisztolyuk lesz, ami olyasmi, amivel a DICE korábban még soha nem kísérletezett, és amit elsősorban a Battlefronthoz fejlesztett ki, a két fegyvert ugyanis külön-külön, és egyszerre is elsüthetjük majd.

Képességei:

Power Blast: Ez a képesség túltölti az egyik pisztolyunkat, amelynek segítségével utána egy erős, nagy hatótávú töltetet lőhetünk ki. A töltet hasznos lehet ellenséges járművekkel és hősökkel szemben is.

Helmet Scanner: Ezzel a képességgel aktiválhatjuk a sisakunk szkennerét, ami utána megjelöl számunkra minden közeli ellenfelet, még a falakon keresztül is.

Shock Trap: Ezzel a képességgel eldobhatunk egy apró eszközt, amit, ha aktiválunk, akkor az sokkolja, és a földre taszítja a közelében tartózkodó összes ellenfelünket.

Kommandós droid:

A kommandós droid az átlagosnál nagyobb sebességgel fog majd futni, és egy vibrokarddal, illetve egy továbbfejlesztett E-5-ös sugárvetővel fog harcolni, amelynek kisebb lesz a sebessége, ám nagyobb a hatótávja, és a tűzereje, mint a hétköznapi változatának.

Képességei:

Sinister Strikes: Ezzel a képességgel három gyors kardcsapást végezhetünk el egymás után. A harmadik a földre löki az ellenfelünket.

Smoke Screen: Ezzel a képességgel egy olyan sűrű, átláthatatlan füstfelhőt hozhatunk létre magunk körül, ami még a karakterek körvonalait, és életerő-paneljeit is el fogja rejteni.

Thermal Vision: Ezzel a képességgel aktiválhatjuk a hőkameránkat, ami utána megjelöl számunkra minden közeli ellenfelet, még a falakon keresztül is, és ami zavarja az ellenfelünk szkennereit.

Star Cardok:

Az alábbiak lesznek mindkét egység star cardjai:

Evasion: A felhasználható bukfenceink száma egyel nő, a töltési idejük pedig lecsökken.

Desperation: Ha eltalálnak, csökken a képességeink újratöltési ideje.

Interrogation: Ha az ellenfelünket közelharci ütésekkel terítjük le, az megjelöli nekünk a közeli szövetségeseit.

Acquisition: Ha egy ellenfél eltalál, ideiglenesen megjelölődik számunkra.

Stalker: Ha egy olyan ellenfelet terítünk le, akit a Helmet Scennerrel, vagy a Thermal Visionnel jelöltünk meg, visszatöltődik egy kevés életünk.

star-wars-the-clone-wars-20110906023815606.jpg

A Battlefront II reinforcement egységeinek felhozatala mindig elég gyenge volt, így a játék már nagyon megérett egy ilyen frissítésre. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ez lehetséges, de most kifejezetten izgatottá váltam az osztályuk miatt. A kétkezes fegyverek megjelenése okán pedig azt hiszem, kezdhetünk szorítani egy Cad Bane, és egy Rex hős megjelenéséért is...

Forrás: EA

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9814685140

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása