STAR WARS Világa

Kiszivárogtatott információk áradata érkezett a Star Wars 2019-es projektjeiről

2018. december 04. - STAR WARS Világa

Egy Reddit felhasználó, Xyzsvtabc, tette közzé az alábbi részleteket a projektekről, miután részt vett a Disney egyik marketingkonferenciáján, ahol főleg látványterveket, és reklámképeket látott.

broken_saber.png

A felhasználó korábban már árult el hasonló találkozók után hasonló információkat, a Marvel projektjeiről, és azok utólag hitelesnek bizonyultak, továbbá a jelenlegi hírei egy részét a Making Star Wars (ami már évek óta szolgáltat állandóan hiteles információkat a készülőben lévő Star Wars projektekről) is alátámasztotta a saját független, Pinewoodi forrásaira hivatkozva. Emellett az alábbi részletek annyira konkrétak, hogy az, hogy két teljesen különálló forrás is ugyan azt állítsa róluk, aligha lehet véletlen, vagy kitaláció. Tehát a fentiekre alapozva, elég biztosan kijelenthetjük, hogy a felhasználó az igazat mondta, és az információ hitelesek. Egyébként ezt a véleményt (én úgy látom, hogy) a Star Wars közösség jelentős része is osztja.

Én, személy szerint ezzel a hírrel a StarWarsNewsNeten találkoztam, aminek a csapatát elég megbízhatónak tartom a pletykák kezelésének tekintetében. Én magam is igyekszem mindig hivatalos, és megbízható forrásokra támaszkodni az oldalon, és csak akkor evezni a pletykák vizére, ha azokban őszintén bízom, nem pedig akkor, ha úgy érzem, hogy rengeteg like-ot szedhetnék velük össze. Mindezek ellenére azért mindenki fogadja az alábbi információkat a kellő mennyiségű fenntartással, (és természetesen az alábbiakban potenciális spoilerek következhetnek a Star Wars 2019-es projektjeiről, [bár nem túl nagyok], szóval az elolvasásuk előtt ezt is vegyétek figyelembe):

A kilencedik epizód:

maxresdefault.jpgA kilencedik rész egy évvel a nyolcadik után fogja felvenni a fonalat. Kylo Ren össze fogja benne ragasztani a sisakját, valamiféle vörös kötőanyaggal, aminek a fénye kiszüremlik majd a repedéseknél (ezt alátámasztotta a Making Star Wars Pinewoodi forrása is), illetve Rey is meg fogja javítani Luke törött fénykardját, a javítás folyamatát azonban valószínűleg nem fogjuk majd látni a filmben. Egy új droid, D.O. (Dio) is fel fog tűnni, aki amolyan sidekickje (segítőtársa, hűséges követője) lesz BB-8-nek (ezt szintén alátámasztotta a Making Star Wars Pinewoodi forrása is). Az is kiderült, hogy a film egyik helyszínéül egy dzsungel-bolygó fog szolgálni, és a Ren Lovagjai is nagyobb szerepet kapnak majd benne, mint az előző két epizódban.

Fallen Order (videojáték):

A Fallen Orderről eddig is köztudott volt, hogy 2019 vége felé fog megjelenni, de most már az is kiderült, hogy egészen pontosan novemberben. A játék öt évvel A Sith-ek bosszúja eseményei után veszi majd fel a fonalat, a főszereplője pedig egy Cal nevű, túlélő padawan lesz. Calnak lesz egy női mentora is, Ceres, és valószínűleg bizonyos képregényekből is fel fognak majd tűnni ismerős arcok, feltehetően az inkvizítorok Kilencedik, és Második Nővérei.

A Mandalore-i:

first-image-the-mandalorian-series.jpgA sorozat atyja, Jon Favreau állítólag belemélyedt a Star Wars EU-jába (Expanded Universe Kibővített Univerzum), azaz a Legendák régi tartalmaiba is, A Mandalore-i létrehozása érdekében. A főszereplő jellegzetes páncélja változtatásokon és fejlesztéseken fog átesni az epizódok folyamán. A sorozatban szerepelni fog egy "hatalmas nő" is, akit "Főnökként" aposztrofáltak, (és akit szerintem jó eséllyel, a különböző források szerint, a stábhoz nemrég csatlakozott Gina Carano fog alakítani). A felhasználó arról is szót ejtett, hogy a találkozón több bolygóról, illetve terepről is sokat beszéltek. (Innentől kezdve az eddigieknél komolyabb, a történetről szóló spoilerek következnek;) a történet központjában a főszereplő és egy csecsemő fog állni. A felhasználó szerint a Mandalore-i valószínűleg egy küldetésén fog találkozni a babával, akit ahelyett, hogy a feladata szerint megölne, inkább magához vesz, és a későbbiekben majd (feltételezem, mire kicsit megnő) megerősödik a kapcsolatuk, mialatt a főhős igyekszik megvédeni őt azoktól akik holtan akarják látni.

Galaxy of Adventures:

Ezt az új sorozatot már azelőtt nyilvánosságra hozta a Disney, mielőtt a Reddit felhasználó megosztotta volna róla az információit, így nem sok újdonságot tudhattunk meg tőle. Az mindenesetre kiderült, hogy nagyjából 30 epizódnyi hosszúságú lesz.

Ahogyan azt már korábban is mondtam, a hitelességüket alátámasztó érvek ellenére, érdemes ezeket az információkat fenntartásokkal kezelni, amíg nem érkezik róluk hivatalos megerősítést is.

Forrás: Reddit

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr8114429108

Trackbackek, pingbackek:

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása