STAR WARS Világa

Fejlesztik a Battlefront II osztag-rendszerét

2018. szeptember 11. - STAR WARS Világa

Szeptember 25-én megjelenik majd a Battlefront II e havi frissítése, és vele együtt a teljesen új osztag-rendszer.

Az EA nemrég elárulta, hogy pontosan hogyan fog működni a továbbfejlesztett osztag-rendszer, ugyanakkor arról nem ejtett szót, hogy ezzel együtt érkeznek-e majd meg a hivatalos ütemterv szerinti egyéb újdonságok (a 91-es, és a 104-es klón páncélzatok) is, illetve magának az ütemtervnek az előrehaladottabb változata. Mindenesetre elég valószínű, hogy minderre szintén szeptember utolsó hete környékén számíthatunk majd.

dlxccudx4aixw6e_jpg_large_1.jpg

Viszont evezzünk információdúsabb vizekre; a következőket tartogatja a továbbfejlesztett osztag-rendszer:

Csapatok: A játékosok mostantól kétféleképpen hozhatnak majd létre csapatokat; vagy magán a játékon belül a Social Hub menüben (ezeket hívjuk Game Groupoknak), vagy a játékon kívül, az általuk használt platformon (ezeket hívjuk Platform Partyknak). A két eljárás között nincs kapcsolat, azonban akármelyiket használják, a játékosok egy-egy meccsen belül mindenképpen a Game Group-, vagy a Platform Party-társaikkal alkotnak majd közösen egy négy fős Squadot (osztagot). Amennyiben a Game Group, vagy a Platform Party nem tartalmaz négy főt, vagy egy játékos egyedül kezd bele egy meccsbe, az adott Squad más Game Groupok, vagy Platform Partyk tagjaival, illetve magányos játékosokkal lesz feltöltve. A Squadok tagjai nem változnak játék közben, amíg új pályára nem kerülnek, illetve, valaki ki nem lép a játékból. Amikor ez megtörténik az új Squadokban együtt maradnak azok a játékosok, akik egy Game Grouphoz, vagy Platform Partyhoz tartoznak, az üres helyek pedig (ha vannak ilyenek) véletlenszerűen fel lesznek töltve más játékosokkal. Amennyiben egy játékos későn csatlakozik egy Game Grouphoz, vagy Platform Partyhoz, és a társai már játékban vannak, csatlakozhat a Squadjukhoz, ha van benne üres hely. Ha nincs, akkor a következő pályáig, vagy amíg az adott Squad egy játékosa el nem hagyja a játékot, egy másik, véletlenszerűen kiválasztott Squadhoz fog csatlakozni.

Újraéledés: Amikor legyőznek egy játékost, az két lehetőség közül választhat majd: a szokásos módon visszatér a karakterválasztó-képernyőre, és az újraéledési idő lejártával megjelenik az újraéledési pontok egyikén, vagy a Squadja három másik (élő) tagja közül kiválaszt egyet, egy megfigyelő-képernyőről, aki éppen nincs közvetlen veszélyben, és rögtön, közvetlenül mellette éled újra. Amennyiben a Squadnak nincs életben lévő tagja, kénytelenek lesznek mindannyian az első opciót választani. Továbbá, a második opció egyelőre csak a Galactic Assault és a Strike játékmódokban lesz elérhető. A Squad rendszernek hála a játékosok, a haláluk után, mostantól sokkal gyorsabban visszakerülhetnek majd az akció közepébe, és ez valószínűleg jelentősen javítani is fogja a játékélményt a nagyobb méretű játékmódokon, mint amilyen a Galactic Assault is, ugyanakkor alaposan megkavarhatja majd az erőviszonyokat. Annak érdekében, hogy minden kiegyensúlyozott maradjon, az EA folyamatosan elemezni fogja a meccsek adatait, illetve a játékosok visszajelzéseit, és igyekszik majd finomhangolni a beállításokon. A Strike játékmódra azért tették szintén elérhetővé az új rendszert, hogy az adatok, és a visszajelzések alapján megállapíthassák, hogyan működik a dolog a kisebb méretű játékmódokon, és amennyiben mindent rendben találnak kiterjeszthessék azt a többire is.

Szóbeli csevegés: A szóbeli csevegés, avagy voice chat alapvetően ki lesz kapcsolva minden véletlenszerűen formálódott Squad esetében. A barátaikkal játszó játékosoknak viszont meglesz a lehetőségük, hogy bekapcsolják azt, a Battlefront II beállításaiban, vagy az általuk használt platformon.

2v2: Amennyiben egy, négy játékosból álló csapat indít 2v2 játékot, lehetőségük lesz privát meccs játszására.

Változtatásokat, az EA, a frissítés következtében, a játék minőségében bekövetkezett változásoktól függően még eszközölhet. Bővebb információkért keressétek fel a forrásokban feltüntetett oldalakat.

Forrás: Battlefront 2 News, EA Community Transmission

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2114234745

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása