STAR WARS Világa

Új hírek a Solóról

2018. május 09. - STAR WARS Világa

Woody Harrelson és Jimmy Kimmel beszélgetése, a Solo Soundtrack-je, a Koréliai véreb, és három új jelenet a filmből - eseménydús napunk volt.woody-harrelson-thr.jpg

1) Jimmy Kimmel meginterjúvolta Woody Harrelsont. Rengeteget beszéltek a Solóról (hamarosan össze is gyűjtjük nektek belőle a legérdekesebb információkat) illetve a film egy jelenetét is bemutatták, amit feliratosan megtekinthettek a YouTube csatornánkon.

2) Szó szerint állati képek jelentek meg a Solóról. Ismerjétek meg a Koréliai vérebet!
https://twitter.com/ILMVFX/status/993963218799214592
https://twitter.com/ILMVFX/status/993963218799214592
3) Elérhetővé váltak a zseniális John Powell zeneszerző 'Solo' munkáinak címei. Nem kifejezetten spoileres tartalom, de azért egy-két következtetést le lehet belőlük vonni, a történetet illetően, tehát a megtekintését csak saját felelősségre ajánljuk.
solo-film-track-list.jpg
4) Alig egy órája újabb két jelenetét - 'Holosakk,' illetve 'Han és Lando találkozása' - tette közzé a Star Wars hivatalos YouTube csatornája a Solónak. Hamarosan már feliratosan is megtekinthetitek őket a mi csatornánkon.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr3113902664

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása