STAR WARS Világa

Alden Ehrenreichet Harrison Ford is ellátta néhány tanáccsal, Han Solót illetően

2018. április 30. - STAR WARS Világa

Az Esquire májusi számának borítóján nem más, mint a vadonatúj Han Solo díszeleg. A filmmel kapcsolatban rengeteg interjú született (a teljes cikket itt olvashatjátok) ám a legérdekesebb talán Ford és Ehrenreich találkozásának története volt.

ehrenreich-cover-esquire.jpg

Ehrenreich a Santa Monicai reptérre utazott, hogy az eredeti Han Solo lenyűgöző repülőgép gyűjteménye árnyékában beszélgessenek egy kicsit a karakterről. A fiatal színész szerint Ford rendkívül segítőkész és nyitott volt - egy igazi úriember.

"Nem hinném, hogy figyelemmel kísérte volna a produkció haladását. Inkább csak amolyan 'Hé, na mi az kölyök?' hangulatban volt," - mondta Ehrenreich. Főleg arról beszéltek, ami Aldent érdekelte; Coppoláról és Fred Roosról. Han Solót illetően a fiatal színész ugyan azt mondta, amit Ford mondott neki: "Mond, hogy mindent elmondtam neked, amit tudnod kell, de többet nem árulhatsz el."

Így talán már nem is hangzik olyan hasznosnak a találka, de Ron Howard, a Solo rendezője így nyilatkozott róla: "Ford azt mondta nekem, hogy velem sokkal közvetlenebb volt, mint Aldennel, mert nem akarta őt lerohanni. Úgy gondolta, nagyon fontos, hogy a férfi megtalálja azt a karaktert a megírt Han Solóban, akivel kapcsolatot tud teremteni, illetve meg tud érteni, és semmilyen formában ne legyen korlátozva az ő tanácsai miatt."

A Solo: Egy Star Wars Történet május 24-én fog debütálni a hazai mozikban.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr5413881422

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása