STAR WARS Világa

Idén ősszel érkezik Dave Filoni új animációs sorozata, az Ellenállás

2018. április 26. - STAR WARS Világa

Dave Floni, A Klónok Háborúja, és a Lázadók, illetve rengeteg közkedvelt Star Wars karakter megalkotója, új sorozat készítésébe kezdett, Ellenállás cím alatt.

Néhány perccel ezelőtt Tweetelte a Star Wars hivatalos oldala, hogy már ősszel érkezik az új produkció. A főszerepben egy Kazuda Xiono nevű kém fog állni, aki igyekszik feltérképezni, hogy mekkora fenyegetést jelent, az egyre növekvő Első Rend. A sorozatban szerepelni fog továbbá Poe Dameron, BB-8, és Phasma is, az eredeti színészeik által szinkronizálva.

Dave Filoni nagy múltra tekint vissza az animált Star Wars sorozatok tekintetében, hiszen még 2008 októberében indította útjára első produkcióját, A Klónok Háborúját. Az évek során rengeteg rajongót és elismerést szerzett magának, olyannyira, hogy amikor a Disney megvette a Lucasfilmet és félbeszakíttatta a korábbi munkáját (sokak hatalmas bánatára egy évad kellős közepén) felkérte, hogy készítsen el egy új sorozatot, a Lázadókat. Ebben Filoni szerencsére némiképp magát A Klónok Háborúját is le tudta zárni, a korábban általa megalkotott karakterek, (élükön Ashoka, a volt Jedi, és Rex, a veterán klón) beemelésével.

Ugyanakkor a sorozatok sose voltak tökéletesek. Az első évadok sajnos mindkettőnél gyermetegebbre sikerültek, mint azt a közönség életkora indokolta volna (érdekes, hogy A Klónok Háborúja ezen hibájából a Lázadók elindításakor semmit sem tanultak) ám a finálékra mindkét esetben hatalmas színvonalbeli növekedésnek lehettünk szemtanúi. Remélhetőleg ezt a hibát ezúttal már nem követik el és az Ellenállás Dave Filonihoz, illetve Star Warshoz méltó nyitányt kap.

Megemlítenénk még, hogy ez a sorozat nem összekeverendő, az egyenlőre csak tervben létező, Jon Favreau által készített, élőszereplős produkcióval. Arra sajnos még egy jó darabig várnunk kell.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr10013872344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása