STAR WARS Világa

Alden Ehrenreich megerősítette, hogy három Star Wars filmre van szerződése

2018. április 25. - STAR WARS Világa

A hamarosan debütáló Solo: Egy Star Wars-történet főszereplője, Alden Ehrenreich, egy interjúban az Esquire-rel, megerősítette, hogy nem csak egy filmre írt alá a Disney-vel.

alden_ehrenreich.jpg

Ez a pletyka még 2016-ra nyúlik vissza, de most végre hivatalos: a Disney-nek hosszútávú tervei vannak a színésszel. Azt viszont természetesen még nem lehet tudni, hogy központi szereplő lesz - e a többi produkcióban, vagy csupán egy kameó erejéig láthatjuk majd újra.

Az Esquire cikkében Alex Pappademas így írt az interjú alatt véletlenül elejtett megjegyzésről:

"Arra a kérdésemre, hogy hány Star Wars filmre írt alá, így válaszol: 'Három,' majd hátrahőköl, megértvén, hogy talán pont az imént keltett zavart az Erőben. 'Nem tudom, hogy ez hivatalosan, öhm publikus-e. De - ja."

Mindenesetre annyit biztosan leszűrhetünk a helyzetből, hogy a Disney komolyan hisz a színészben, illetve, hogy a Solo mellett még legalább két filmet tervbe vehettek, az eredeti trilógia környékére.

És ne feledjétek; már kevesebb mint egy hónap van csak hátra a filmig!

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4613869818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása