STAR WARS Világa

Ezt tudtuk meg a Solo íróitól, illetve egy újabb kép látott napvilágot

2018. április 19. - STAR WARS Világa

Lawrence és Jonathan Kashdan, apa és fia, a Star Wars Show tegnapi adásában meséltek egy kicsit a Solóról. Lawrence már A Birodalom Visszavág óta Han karakterének elsőszámú írója, ám Az Ébredő Erőtől kezdődően a fia is aktív részese a munkának.

"Han mindig is a kedvenc karakterem volt," mondta az idősebb Kashdan. "Ő számomra egy elő személy, és mint minden élő személy esetében, nála is elgondolkozol, vajon milyen lehetett a fiatalkora. Hogyan vált azzá a személlyé, akit később megismertél?"

Jonathan a következőket mondta: "Senki se számítson arra, hogy a film majd Han eredettörténete lesz. Ott volt nekünk Han Solo és azt mondtuk, 'írni fogunk köré egy remek bűnözős történetet.' Az Egy Új Reményben egy cinikus fickót ismerhettünk meg, és ennek köszönhetően a történetének ezen szakasza felteheti a kérdést; hogyan is lett ő ilyen cinikus?"

Annyi bizonyos továbbá, hogy nem számíthatunk a jól ismert karaktereink újraidézésére. Persze őket fogjuk látni, ám egy sokkal fiatalabb, talán kiforratlanabb személyiséggel - mind Landót, mind Hant.

Beckettről is kiderült valami, mégpedig, - már, ha eddig nem tudhattuk volna biztosan, - hogy egy igazi profi abban amit csinál. A csapatával nagy kaliberű, úgy is fogalmazhatnánk, exkluzív bűnügyeket hajtanak végre.  A nemezise pedig nem más, Enfys Nest, aki hasonlóan magas színvonalú, de inkább kalóz, mint csempész.

Továbbá azt is tudjuk, hogy Landónak L3, a női droid majdhogynem partnere. Abszolút megegyezik a jellemük és igazi szoros barátság van köztük. Gyakorlatilag ő Lando Csuvija.

Ám, egy érdekes kép is érkezett; Thandie Newton Tweetele az alábbit a karakteréről, Valról:

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr9113849586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása