STAR WARS Világa

Beleolvashattok az új Han Solo könyv több részletébe is

2018. április 13. - STAR WARS Világa

Április 17-től már előrendelhető angol nyelven az új Solo könyv, a Last Shot. Azonban szerencsére, a Star Wars hivatalos oldalának köszönhetően előre bele tudunk tekinteni a tartalomba.

Maga a könyv három szakaszra lesz tagolva: az első Landóról és L3-ről (a Solo történései előtt,) a második Hanról és Csuviról (a Solo és az Egy Új Remény történései között,) a harmadik pedig Hanról, Leiáról és a fiatal Benről (A Jedi Visszatér történései után) fog szólni. Érdemes megjegyezni, hogy a középső szakaszban Sana Starros - egy régi karakter - is szerepel, aki egyszerre a felesége is Hannak, meg nem is - ez bonyolult.

Landóék történetébe itt olvashattok bele, Han és Csuviéba itt, a Solo családéba pedig itt. Egyébként a könyv borítója elég szokatlannak ígérkezik, ugyanis egy kis forgatás után Hanból Landót lehet csinálni, és fordítva.

Magyarországon még nem tudjuk, mikor lesz elérhető, de valószínűleg néhány hónapnál többet nekünk sem kell várnunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr4913832788

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása