STAR WARS Világa

A Star Wars Show meginterjúvolta Hant és Landót.

2018. április 12. - STAR WARS Világa

A páros elmesélte, hogyan reagáltak, amikor megtudták, hogy megkapták a szerepeket, hogyan készültek fel a munkára és, hogy hol is állnak a karaktereik az eredeti trilógiából ismert személyiségeikhez képest.

Alden Ehrenreich így nyilatkozott arról a percről, amikor megtudta, hogy ő lesz Han Solo: "Rengeteg mindent mondtam, amiket valószínűleg itt nem mondhatok ki. Egyszerűen le voltam nyűgözve. Tudod, amikor más szerepeket megkapsz és felhívod az ismerőseid, hogy elújságold, mindig úgy reagálnak, hogy 'Hú, ez szuper!' de ez (Han Solóé) olyan hatalmas, hogy ha felhívsz valakit csak döbbent csend fogad."

Arról, hogy Han hol is tart az életútjában a film alatt és miben különbözik attól, ahogy korábban láttuk őt, a következőket mondta: "Úgy érzem egy olyan korszakát látjuk, ahol fiatalabb és valamivel idealistább is. Még hisz abban a romantikus elképzelésben, hogy valahogy maga mögött tudja hagyni ezt a helyzetet. Elég kemény körülmények között nőtt fel, szóval az álma kikerülni azok közül és egy saját életet kezdeni."

A felkészülésről így nyilatkozott: "Bele kell merülj az eredeti filmekbe. Mindent alaposan meg kell figyelj és meg kell próbáld befogadni magát a szellemiséget, hogy végleg a csontjaidba ivódjon."

Arról, hogy maga a film miben fog különbözni a többi Star Wars alkotástól ezt hallhattuk: "Tele van viccekkel és humorral. Ugyanakkor sokkal több időt töltesz a karakterek érzéseinek megértésével és a rejtett, belső életük felfedezésével is. Bizonyos szempontból tulajdonképpen mindegyikével."

Donald Glover, aki maga is egy hatalmas rajongó, arról beszélt, hogy milyen hatással volt rá az, hogy az emberek szerint ő maga a tökéletes Lando Calrissian. Növelte a nyomást, vagy inkább kényelmesen hátradőlhetett, a siker biztos tudatában? "Hajlamosabb vagy jobb munkát végezni egy olyan dologgal kapcsolatban, amiért te magad is rajongsz," – mondta. – "Van egy apró kiindulási pontod, például tudod, hogy mi lenne az, amit utálnál látni a képernyőn."

A válasza arra a kérdésre, hogy főleg az eredeti epizódokat használta-e a felkészülésre, vagy voltak más forrásai is: "Aznap amikor megtudtam, hogy az enyém (Lando szerepe,) emlékszem, hogy vettem egy egész pizzát, hazamentem és megnéztem A Birodalom Visszavágot. Egyértelműen az volt a kezdet, de aztán még rengeteg, menő alkotásra is sort kerítettem a '70-es évekből, amikről úgy éreztem, hogy passzolnának a stílusához (Landónak.) (...) Nem akarsz csak egy utánzatot látni, egy ilyen esetben. Sokkal inkább azt az érzést szeretnéd visszakapni, amit ők is sugároztak, annak idején."

Arról, hogy miben lesz más ez az epizód, mint a többi, a következőket mondta: "Szeretem látni ezt a korai Hant és Landót, mivel emlékeztetnek rá, hogy 'igen, az emberek nem mindig tökéletesek. Az embereknek fel kell nőnie.' Ez főleg igaz Lando öltözetére, frizurájára és arcszőrzetére. Egyértelműen kijelentheted, hogy ő még nem tart igazán ott (A Birodalom Visszavág béli énjénél.) Tudod, mint amikor végzős gimnazista, vagy kezdő egyetemista vagy és rájössz, hogy 'igen, már én vásárolom a saját ruháim, de még nincs olyan sok pénzem, és arra is rá kéne jönnöm, hogy melyik stílus passzol igazán hozzám és a testemhez.' Lando például a jelenlegi helyzethez képest, a Birodalom Visszavág idejére kicsit visszavett a köpenyekből."

Mindez a Star Wars Show tegnapi epizódjából derült ki, amire érdemes vetni egy pillantást, ha érdekel a teljes, angol interjú, illetve, mivel rengeteg érdekes és vicces dologról is szó esik még benne.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr2513830042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása