STAR WARS Világa

A legfontosabb részletek, amik kiderültek a kilencedik epizód stáblistájából

2018. július 28. - STAR WARS Világa

A tegnapi nap folyamán hivatalos bejelentés érkezett a Lucasfilm részéről, a Star Wars kilencedik epizódjának szereplőgárdáját illetően.

Képtalálat a következőre: „star wars IX”

A kilencedik epizód forgatása 2018 augusztus 1-jén fog megkezdődni a Londoni Pinewood Stúdióban. A rendező a hetedik epizód mintájára ismét J.J. Abrams lesz, aki a forgatókönyvet közösen írta Chris Terrióval. Érdemes megjegyezni, hogy a hivatalos szöveg szerint ez lesz az utolsó epizódja a Skywalker-Sagának, vagyis a történet tényleg kilenc epizódból fog állni, ahogyan azt George Lucas mindig is tervezte.

A visszatérő színészek a következők: Daisy Ridley (Rey), Adam Driver (Kylo Ren/Ben Solo), John Boyega (Finn), Oscar Isaac (Poe Dameron), Lupita Nyong’o (Maz Kanata), Domhnall Gleeson (Hux tábornok), Kelly Marie Tran (Rose Tico), Joonas Suotamo (Csubakka), és Billie Lourd (Connix hadnagy). Csatlakozni fog még hozzájuk (örömteli meglepetésként) Mark Hamill (feltehetően, mint Luke Skywalker Erő-szelleme), Billy Dee Williams (mint Lando Calrissian), és Anthony Daniels (feltehetően, mint C-3PO). Továbbá Naomi Ackie, Richard E. Grant, és, a néhány órával ezelőtt frissen a listához adott, Keri Russell is fel fognak tűnni, egyelőre ismeretlen szerepben.

Érdemes hozzátenni, hogy se Gwendoline Christie (Phasma), se Andy Serkis (Snoke) nevét nem tartalmazza a lista, ami, ugyan még semmi biztosat nem jelent, egyre valószínűbbé teszi, hogy a karaktereik valóban, visszafordíthatatlanul meghaltak Az utolsó Jedikben. Természetesen, ha egy nagy meglepetés formájában szeretnék valamelyiküket visszahozni, akkor azt valószínűleg nem rontanák el azzal, hogy egy ilyen bejelentésben az őket alakító színészek neveit is megemlítik...

Valószínűleg mindenki nagy örömére, azt is bejelentették, hogy Leia Organa is szerepelni fog az új epizódban. Olyan, eddig nem látott felvételekkel fogják lezárni a történetét, amelyeket még Az ébredő Erőhöz rögzítettek. J.J. Abrams úgy nyilatkozott, hogy Leia/Carrie nélkül számára elképzelhetetlen a Skywalker-Saga kielégítő lezárása. Továbbá sose gondolt arra, hogy CGI-jal, vagy egy másik színésznővel helyettesítse őt.

A zenét ezúttal (és egyben utoljára) is a nagyszerű John Williams fogja szerezni. A film várhatóan 2019 decemberében debütál majd a mozikban.

Forrás: StarWars.com

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr7214147071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása