STAR WARS Világa

Az utolsó Jedik: Blu-ray változat, vicces gag-ek és bakik

2018. március 28. - STAR WARS Világa

A héten jelent meg Az utolsó Jedik Blu-ray változata és ahogy ez ilyenkor lenni szokott, jött vele jó-néhány egyéb felvétel a színfalak mögül.

Ha Poe nem a szíved csücske az alábbi videó tetszeni fog, ugyanis végignézheted, ahogy Carrie Fisher több mint negyven alkalommal felpofozza. Ugyanakkor senki ne ijedjen meg az erőszaktól, rengeteg egyéb vicces és érdekes jelenetet rejteget még az Entertainment Tonight jóvoltából napvilágot látott videó.

Mark Hamillnek is megengedték, hogy ismét beüljön egy X-Szárnyúba és bohóckodjon is egy sort. Az idős színész bizony nem felejtett el mindent; még a célzórendszert is megtalálta, amivel a Halálcsillagot kellett volna felrobbantsa annak idején - persze, ahogy fogalmazott, arra neki nincs szüksége. De ha ez nem lenne elég, a Disney Movies jóvoltából azt is végignézhetjük, ahogy Finn megtanul egy új szót: bio-hexacrypt.

Ha tetszett, amit káttál, akkor érdemes továbbra is figyelni a világhálót, mert gyanús, hogy hamarosan még több hasonló videó érkezik.

A bejegyzés trackback címe:

https://starwarsvilaga.blog.hu/api/trackback/id/tr1713786562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása